Zeefdrukcursus BASIS 

De eerste 4 lessen van de cursus zijn een uitgebreide kennismaking met de basisprincipes van het zeefdrukken, waarin je leert hoe je via diverse wegen tot een zeefdruk komt. Je werkt met verschillende ontwerptechnieken, waaronder met sjablonen, het belichten van lichtgevoelige emulsie of het direct inschilderen van een zeefdrukraam. Je begint met de mono-print, leert vervolgens hoe je een meerkleuren-druk opbouwt en drukt op textiel en papier.
In het (optionele) tweede deel van de cursus kun je fijn experimenteren met speciale inkten, zoals HET drukken op andere materialen, zoals glas, hout of objecten. Door middel van eigen projecten leer je steeds verder de kneepjes van het vak. Er is in deze 4 lessen volop ruimte voor vrije inbreng en experiment.
Je krijgt bij deze cursus al het basismateriaal om de opdrachten te kunnen doen, maar het is altijd wenselijk zelf ook materiaal mee te brengen waarop je wilt gaan drukken. Met name voor het tweede deel van de cursus is het verstandig om voor aanvang al materiaal te verzamelen, zodat je echt bijzondere dingen kunt uitproberen!
DATA:
Basis: nOG Nader te bepalen periode
19.00-21.30 uur, inloop vanaf 18.45 uur.
Deze cursus houden we bewust klein, met maximaal 4 deelnemers. Meld je daarom tijdig aan.
KOSTEN:
€ 125,- per 4 lessen BASIS incl. btw + materiaal
€ 250,- INTRO+VERVOLG cursus -pakket (8 lessen)*
*Je kunt ervoor kiezen enkel het blok BASIS te volgen, je direct aan te melden voor zowel INTRO als EXTRA (10% korting) of later te besluiten EXTRA ook te doen.