OPDRUK in VERSCHILLENDE KWALITEITEN
Brochures drukken
 
Brochures drukken in alle soorten en formaten. Geniet, gelijmd, genaaid, mini of voorzien van een metalen wire-o spiraal. Voor een extra luxe uitstraling kunt u het omslag van de brochure voorzien van mat- of glanslaminaat. Of het gaat om 10 of 10.000 brochures, wij drukken het allemaal. De full colour brochures kunnen op vele manieren worden afgewerkt en op vele papiersoorten worden bedrukt. Spoedleveringen ook mogelijk.
 

Zakelijk drukwerk

Zakelijk drukwerk in allerlei vormen en maten. Van bedrukte ringbanden en tabbladen tot aan hardcover boeken en presentatiemappen. Met de onderstaande zakelijke producten weet u zeker dat uw reclame boodschap goed overkomt. Heeft u een speciaal product nodig? Wij maken snel en vrijblijvend offertes op maat. Bel ons gerust op

FLYERS IN GROTE OF KLEINE OPLAGE

Flyers zijn ideaal wanneer u de doelstellingen van uw bedrijf of vereniging kort maar krachtig wilt weergeven. Een flyer bestaat uit een enkel blad dat aan één of twee zijden is bedrukt.
GOEDKOPE VISITEKAARTJES DRUKKEN
Ook visitekaartjes behoren tot de mogelijkheden van goedkoop drukwerk in Zaandam. Met een professioneel visitekaartje geeft u uw klanten een indruk van wie u bent en waarvoor ze bij u terecht kunnen. 
 
STOEPBORDEN
Met een professioneel en kwalitatief hoogwaardig stoepbord kunt u een uitstekende eerste indruk maken. Stoepborden staan heel stabiel op een statief en zijn voorzien van twee sterke veren. De posters zijn bovendien heel eenvoudig te verwisselen. Wij leveren de stoepborden met transparante PVC-vellen ter bescherming van de poster. Posters zijn snel en heel eenvoudig te verwisselen.
Formaat
Prijs +/-
A1 (59,4 x 84 cm)
€ 150,00
Andere maten op aanvraag